Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Quiropràctic Manresa

Especialistes en columna vertebral i sistema nerviós a Manresa, Barcelona

telèfoncom arribar-hi

+Info

sobre nosaltres

La quiropràctica és la professió de la salut que té cura del sistema nerviós. Un sistema nerviós deficient perjudica la salut física, orgànica i mental. Al Centre Quiropràctic Manresa el nostre objectiu és ajudar-te a recuperar i mantenir una bona salut i qualitat de vida d'una manera natural i segura.

T'oferim una experiència quiropràctica en un ambient agradable i relaxat. Disposem dels mitjans i l'equip necessari per al millor desenvolupament de la disciplina.

Aquests són alguns dels problemes i símptomes en què et podem ajudar: mal d'esquena, mal de cap, problemes respiratoris, lumbàlgia, escoliosi, temporomandibular (trastorn de l'articulació), mal articular, problemes digestius, formigueig, ciàtica, artrosi, hèrnia discal, túnel carpià, lesions esportives, vertigen o mareig, embaràs, fibromiàlgia, insomni...

El nostre equip disposa de professionals amb una àmplia experiència en quiropràctica, cinesiologia clínica aplicada i atenció a les persones. Els doctors i l'equip de professionals que els acompanyen tenen un alt nivell de formació i coneixen un ampli conjunt de tècniques quiropràctiques per adaptar-se a les necessitats de cada persona, ja que imparteixen i participen regularment en seminaris internacionals de quiropràctica amb la finalitat de ser sempre els més innovadors en aquesta especialitat i de difondre les últimes novetats.

Les nostres instal·lacions estan adaptades per a persones amb mobilitat reduïda, nens, persones grans, etc.

A Quiropràctic Manresa escoltem el teu cos, però sobretot, t'escoltem a tu.

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On somOn som
Carrer Nou, 28 - 1º - B (Edifici Jorba) 08241 Manresa Barcelona
Carrer Nou, 28 - 1º - B (Edifici Jorba) 08241 Manresa Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied