Enviar correu electrònicEnviar correu electrònic
Email copied
Menu
Menu

Quiropràctic Manresa

Especialistes en columna vertebral i sistema nerviós a Manresa, Barcelona

telèfoncom arribar-hi

+Info

just about us

La quiropráctica és la professió de la salut que cuida del sistema nerviós, un sistema nerviós deficient perjudica la salut física, orgànica i mental, al Centre Quiropràctic Manresa el nostre objectiu és ajudar-li a recuperar i mantenir una bona salut i qualitat de vida d'una manera natural i segura.

Li oferim una experiència quiropráctica en un ambient agradable i relaxat. Comptem amb els mitjans i l'equip necessari per al millor desenvolupament de la disciplina.

Aquests són alguns dels problemes i símptomes que li podem ajudar: dolor d'esquena, mal de cap, problemes respiratoris, lumbàlgia, escoliosi, temporo-mandibular(trastorn de l'articulació), dolor articular, problemes digestius, formigueig, ciática, artrosis, hèrnia discal, túnel carpiano, lesions esportives, vertigen o mareig, embaràs, fibromialgia, insomni...

El nostre equip disposa de professionals amb una àmplia experiència en quiropráctica, kinesiología clínica aplicada i atenció a les persones. Els doctors i el seu equip de professionals que els acompanyen, compten amb un alt nivell de formació i coneixen un ampli conjunt de tècniques quiroprácticas per adaptar-se a les necessitats de cada persona, ja que imparteixen i participen regularment en seminaris internacionals de Quiropráctica amb la finalitat de ser sempre els més capdavanters en aquesta especialitat i de difondre les últimes novetats.

Les nostres instal·lacions estan adaptades per a persones amb mobilitat reduïda, nens, persones majors, etc.

En Quiropràctic Manresa escoltem el teu cos, però sobretot, t'escoltem a tu.

Llegir mésLlegir menys

Ubicació

On som
Carrer Nou, 28 - 1º - B (Edificio Jorba) 08241 Manresa Barcelona Carrer Nou, 28 - 1º - B (Edificio Jorba) 08241 Manresa Barcelona
feu clic per a copiar el mailemail copied